måndag 29 oktober 2007

Nytt försök före och efter.

Ja, nu fungerar det! Så här såg det alltså ut före: Och så här ser det ur nu!

Lite fler bilder:
Fågeluset har landat i mossa och ljung.





Å min fina lilla gran!



Marshall (stavas det verkligen så) hållare
inköpt hos Lise-Lott på Kol och Rosors verkstad i Smedjebacken. Sen har jag gjutit fast dom i hinkar som jag stoppat ner i zinkhinkar och lagt på lite mossa.

7 kommentarer:

Tone Lindblom-Brunes sa...

Va kul att du tittar in hos mej en sväng. Piteå är härligt att bo i, tur att du får vara här ibland... Jag försöker stadigt locka hit några från min familj, men nej, de vill inte flytta! Jättefin blogg du har, mysiga saker. Jag vill också måla! Hit kommer jag att titta in flera gånger!

MiaMaria sa...

Tack för ditt besök och välkommen tillbaka!

Vilken entre och vilka arrangemang du gjort.. super!

Ska kika lite mera...
Trevlig helg!
Miamaria

Solsjö - Under en vind sa...

Så mysigt det ser ut här då!! Hittade hit via Vitt hus med vita knutar....kommer igen!
Ha en skön Allhelgonahelg! Kram!

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hejsan såg att du hade besökt min blogg,det var roligt.Jag tittade in hos dig nu och det var verkligen en otroligt inspirerande blogg du har,jätte snyggt på trappen m.m
Kram Marlene.

Anonym sa...

vilken skillnad det blev, jättefint...gillar rött...mutan har gått jättebra...hon har varit inställd på detta en vecka nu...lite tårar i gårkväll...men det är ju inte så konstigt...kul att du tittade in å lämna ett avtryck...kram "M"

yes sa...

Å vilken smart idee med att gjuta ner hållarna i hinkar...det ska nog prövas! tack för att du tittade in hos mig och välkommen åter!

enjoy every moment sa...

Hej!! Tänk att jag hittade hem till dej den här vägen ! En hel del har hänt hemma där sen jag var där sist :o) Du har sååå fint ! Jag har drabbats av den vita shabbybacillen enl. min man..målar målar å målar... och PUTSAR.... Nu börjar det bli fint inne -då har jag kommit på att utsidan inte alls stämmer med min stil....men ..byta hus...? Njaeeee Hit kommer jag tillbaka! Bamsekram till dej !! //Teresa