torsdag 20 mars 2008

GLAD PÅSK!

Ha nu en RIKTIGT
sköön påskledighet!
Vi drar till fjällen!
Ska bli så härligt, jag hoppas att det blir
SOL SOL SOL både hos Er och oss!


Kramar @

onsdag 19 mars 2008

Veckorna går...

...och det har både varit vår och blivit vinter igen.
Jag har haft magsjuka :( men resten av familjen har, peppar, peppar, klarat sej.





På inredningsfronten intet nytt skulle man kunna säga. Jag laddar för att sy gardinerna. Men det är nåt konstigt med mej och symaskiner, eller, alla maskiner för den delen. Vi går liksom inte riktigt ihop. Så jag laddar.





Jag har beställt en jättefin lampskärm av Lise-Lott. Hon gör bland andra vackra saker, jättefina lampor och skärmar. Jag har som sagt beställt en till sonens rum. En svart/vit rutig. Jag har ju bestämt mej för att sonen ska ha svart vitt i sitt rum. Med nåt inslag av grönt. Bilder får ni se senare, om jag någonsin blir klar ;).





Men jag ska försöka pilla in några andra bilder. Jag har haft jätteproblem med att få in bilder. Men jag har förstått att det har varit problem för fler, så nu kanske det funkar. Jag minns inte riktigt vilka bilder det var jag inte fick upp. Men har ni sett dem förut så...





Ha en riktigt skön påsk!




Ny hylla i köket, som förövrigt lämnar mycket överigt att önska.
Men Rom byggdes inte på en dag och man måste ju ha ideer och ork också!
Här är min favoritvas! Den har varit min mormors å jag älskar den!
Visst är den vacker!
Här kommer en gammal goding. Visst är det en fin kille på bilden! Om jag vore lite finurlig så skulle jag scanna in bilden och skriva ut på sånt där man kan stryka på. Får jobba på det med ;)

Här är min nalle,
han har varit med ett tag sliten på nosen och öm under fötterna verkar det som.


Sista bilden för idag: vitmålade gamla skridskor.





Kramar @

söndag 9 mars 2008

Shopping och kalas

Helgen har gått i kalasens tecken! Både igår och idag har vi haft kalas för sonen som fyller 6 år den 15 mars. Men den dagen är det hockey cup för sonen och pappan är bortrest så vi passade på nu i helgen istället. Idag har det varit 8 ljuvliga killar och tjejer (5-6 år gamla) här i huset. Vi har lekt och fikat och levt rövare :) tänk vad man hinner mycket på 2 timmar, pust!
I torsdags var jag till "Mormors hus" och shoppade lite, jag fick ju presentkort där i julklapp av sambon. Jag inhandlade bland annat denna underbara vas/urna. De vita pärlhyacinterna kommer också därifrån.
Hos Melinda (mig & Alice) handlade jag de tre numrerade skyltarna och zinkkorset. Tyget ska bli gardiner till sonens rum.
Ha det bra så länge!

Kram @

onsdag 5 mars 2008

på tur...

...till Säter och fina affären "mig & Alice", där handlade jag den här fina burken, som jag ska baka lite kakor och lägga i. Sonen fyller snart år så det är hög tid att fylla på förråden. Det fanns mycket fint som gärna skulle fått följa med mej hem, nu blev det lite smått och gott, man kommer ju alltid på vad man skulle ha handlat när man kommer hem. Det är iallafall jag expert på :)

Hur som helst så var det inte sista gången jag var dit :) Tack S för trevligt sällskap!

Nu måste jag titta på LOST. Ha det gott så länge!
Kram