onsdag 5 december 2007

Advent till slut :)

Det blev advent till slut iallafall. Trots bristande energi. Jag släpade fram alla kartonger med julpynt. Men när tomtarna skulle fram blev det liksom lite för tidigt, kände jag. Fast jag bestämt mej för att ta fram allt på en gång! Här kommer några bilder.
Vardagsrumsfönstret, det är ett sånt där stort fönster som inte har någon charm alls. Men det här fina ljusstaken (svärmors verk) gjorde sej bra där. En vit julstjärna och lite mer smått och gått, några fattigmanskottar och två små hjärtan. Mina söta små änglar fick också vara med. Och en av fyndgranarna hamnade på pallen.


Jag var till lokale handelsträdgårdenoch fyndade då en "Kolibri-amaryllis" (!?) den var ljus rosa och vit på bilden. Hem och plantera och oj va den ha skjutit iväg på höjden! fick inte plats med hela i min kamera :) Här är knoppen och blompinnen. krukan med äpple och liten spets kommer nedanför. jag väntar med spänning på att få se hur den ser ut när den slagit ut!


Min adventsstake, jag har ju sett på Era bloggar vilka fina siffror ni har på era ljus. Jag har inte sett några i mina affärer härikring, så jag tog saken i egna händer och böjde till lite tråd. Sen lindade jag ljusen och siffrorna med metalltråd. Den lilla tomten är en gammal raring som jag bara älskar! Har varit med sen jag var barn!
Snögubbarna fick komma fram i köksfönstret.
Här är köksfönstret och min "nya" kökssoffa. Jag har hängt upp zinkstjärnor i band på hissgardinerna. Enkel jul lösning :)